Bedrijfsbijeenkomsten met teamactiviteiten

Bedrijfsbijeenkomsten

Bij Vitaal-Zuid willen we zakelijke en sportief met elkaar in verbinding brengen. Wij bieden alle vergader-, presentatie- en sportfaciliteiten die je nodig hebt en verzorgen in overleg een actief / sportief programma voor jouw bedrijf. Dat maken we altijd op maat, aansluitend bij jouw wensen en die van je medewerkers of klanten. Er zijn diverse arrangementen met vooraf afgesproken prijzen mogelijk. En we zorgen voor een goede begeleiding van de activiteiten die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Daarbij voorzien we de bezoekers van Vitaal-Zuid ook van een hapje en een drankje, een lunch of buffet. Bijna alles is mogelijk omdat we werken vanuit een mooie multifunctionele accommodatie die de bezoekers zal aanspreken. Alle noodzakelijke faciliteiten zijn aanwezig. En als dat nodig is maken we een nieuw arrangement dat bij jouw bedrijf past.

Onze omgeving

De omgeving van Vitaal-Zuid leent zich uitstekend voor het organiseren van zakelijke en sportieve activiteiten. De Groesbeekse bossen en de glooiende heuvels spreken tot de verbeelding en zijn vaak onderdeel van onze arrangementen. Een teambuildingsactiviteit tussen de bomen of wijngaarden, een stevige klim met opdrachten op de bekende Zevenheuvelenweg, of een wandeltocht door natuurgebied De Botterport met een bedrijfsopdracht voor onderweg. Zomaar wat voorbeelden van hoe bij Vitaal-Zuid het nuttige met het aangename verenigd wordt. En niet te vergeten….. het sporten in de buitenlucht is ook nog eens gezond!

Wat bieden we?

  • Presentatie- en vergadermogelijkheden

Bij Vitaal-Zuid huur je eenvoudig en voordelig een presentatie- en vergaderruimte. Je kunt er terecht voor bedrijfspresentaties met medewerkers of klanten, met de mogelijkheid om dit te koppelen aan een sport- of spelactiviteit. Ook voor kleinschalige vergaderingen heeft Vitaal-Zuid een drietal ruimten beschikbaar. Van 8 tot 170 personen hebben wij mogelijkheden. De faciliteiten van onze accommodatie (beamers, tv-schermen en de geluidsinstallatie) is bij de huurprijs inbegrepen.
Klik hier voor alle mogelijkheden.

  • Outdoor sporten onder begeleiding

De volgende outdoor sporten bieden we aan binnen een bedrijfsarrangement: het beweegpark, fietsen, wandelen, loopruns en mountainbiken. Op onze sportvelden kunnen ook balsporten worden beoefend. In overleg maken we het arrangement op maat en passend bij de wensen van de deelnemers. Zo is er voor elk wat wils. We zorgen voor de materialen en de begeleiding.

 

  • Gezellig samen zijn

Sportcafé-Zuid is de horecavoorziening waarbinnen de gasten van Vitaal-Zuid worden verwelkomd. In het gezellige café kan ook gegeten en gedronken worden. Er is een uitgebreide menukaart die in het bedrijfsarrangement wordt ingepast. Je kunt bijvoorbeeld een lekkere lunch bestellen of, na een activiteit, een gezellige BBQ of buffet. Ook voor de borrel zijn er diverse opties. Het eten wordt altijd vers bereid in de eigen keuken. De inhoud van het arrangement bepalen we in onderling overleg. En vooraf stemmen we de prijs af zodat je weet waar je aan toe bent.

  • Voorbeelden van arrangementen

In overleg is veel mogelijk. Wij hebben een aantal voorbeeld arrangementen uitgewerkt. Klik hier om inspiratie op te doen.

Informatie?