Partners

Sport en beweegakkoord Berg en Dal

Zoveel mogelijk mensen in de gemeente Berg en Dal met plezier laten sporten en bewegen; dat is onze gezamenlijke uitdaging. Omdat we geloven dat sport en bewegen kan bijdragen aan een fit, gezond en gelukkig leven. En dat iedereen moet kunnen sporten, nu en in de toekomst, jong en oud, met en zonder beperking.

Doe jij ook mee?

 

 

 

 

 

De Treffers

De Treffers is een top voetbalvereniging die acteert op het hoogst haalbare amateurniveau met een brede maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast beschikt Treffers over landelijke bekendheid ondanks de regionale uitstraling. De club is lokaal ingebed, bevordert actieve betrokkenheid bij leden en andere relaties en binnen de club heeft men respect voor elkaar. In samenwerking met Vitaal-Zuid streven we erna om met behulp van de faciliteiten en de begeleidende organisatie van Vitaal-Zuid een brede basis voor een vitaliteitsprogramma te realiseren voor al onze leden en supporters.

 

 

 

Judovereniging Groesbeek

Judo is eigenlijk vriendschappelijk vechten. Met allerlei werptechnieken probeer je jouw judomaatje op de grond te krijgen en met een houtgreep in bedwang te houden. Jouw maatje heeft weer allerlei technieken om een worp onschadelijk te maken of zelfs over te nemen, of te ontsnappen aan een houtgreep. De judoleraar leert jou de kneepjes van het vak. Omdat het geen echt vechten is, leer je rekening houden met jouw maatje en doe je hem geen pijn. Goede judotechnieken, snelheid en de ander te slim af zijn nodig zijn belangrijk bij judo. Je wordt er sterk van, je gebruikt al je spieren, krijgt een goede conditie en meer zelfvertrouwen. Houd je van stoeien dan is judo iets voor jou. De judomat van de 60 jarige Judovereniging Groesbeek ligt in de gymzaal van Sportpark zuid.

Rabobank

Als supporter van sport en cultuur helpen wij om de lokaal maatschappelijke rol van clubs, verenigingen en stichtingen te versterken met Rabobank Verenigingsondersteuning. Alle verenigingen in de regio waar dagelijks duizenden mensen samen sporten, samen muziek maken en samen hun favoriete bezigheid beoefenen vormen het grootste sociale netwerk. Ze verbinden mensen door alle lagen en leeftijden van de bevolking en dragen hiermee bij aan een sterkere lokale samenleving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysio Zuid
Sanavit / Fysio 024

De ambitie van Vitaal-Zuid is om zoveel mogelijk personen te laten bewegen. Ieder op zijn eigen niveau en onder deskundige begeleiding. Naast de begeleiding van sportinsturcteurs bij de diverse beweegactiviteiten is ook de medische begeleiding zeer belangrijk. Vitaal-Zuid heeft daarvoor een samenwerking met Fysio-Zuid. We bieden sporters aan om een fitheidstesten te doorlopen. Te beginnen met een nulmeting, vervolgende frequent de fitheid blijven monitoren en toewerken naar bepaalde fitheidsdoelstellingen. Deze fitheidstesten worden in samenwerking met Fysio-Zuid doorgevoerd.  Verder kan medische begeleiding van Fysio Zuid bestaan uit fysiotherapie, sportrevalidatie en medische training.

De medische begeleiding van Fysio Zuid is ondergebracht bij twee fysiotherapiepraktijken uit Groesbeek, nl. Fysio 024 en Sanavit.
Fysio Zuid beschikt over eigen behandelruimtes, een fitnessruimte, een gymzaal op sportpark Zuid en uiteraard kan er gebruik gemaakt worden de sportvelden.