Beweegpark

Op het sportpark van Vitaal-Zuid is in de rijke bosomgeving een gloednieuw beweegpark te vinden. Het is voor alle leeftijden geschikt (ook als je nooit aan sport hebt gedaan).

De manier van trainen is zeer verantwoord en veilige, de kans op blessures is nihil. De kleinschalige opzet garandeert aandacht en een niet-confronterende, veilige en vertrouwde trainingsomgeving.

Het beweegpark traint zowel cardio (conditie) als kracht, waardoor je lichaam in balans blijft. De trainingstijd is kort en dus makkelijk in te passen. Zo werk je zeer efficiënt aan je vitaliteit en is het resultaat optimaal.

Plattegrond beweegpark

Het park bestaat uit 2 onderdelen. Aan de ene kant heb je de Milon-cirkel met 8 verschillende oefeningen / apparaten in een cirkel die je achtereenvolgend uitvoert om alle spiergroepen te trainen en te versterken. Daarnaast vind je een verharde looproute tussen de bomen van ongeveer 300 meter lang. Op deze route staan 6 verschillende paaltjes met op ieder 3 verschillende, multifunctionele oefeningen.

Klik hier voor de plattegrond van het beweegpark.

Voor wie?

Het beweegpark is bedoeld voor:

  • mensen die in korte tijd fit willen worden en meer spiermassa willen opbouwen;
  • mensen die op dit moment nog niet voldoen aan de ‘Fitnorm’: minimaal 3 dagen per week minstens 20 minuten zwaar intensief bewegen;
  • mensen die werken aan een gezond gewicht / willen afslanken;
  • mensen die (steeds meer) thuis werken en willen sporten voor een goede vitaliteitsbalans.
  • mensen die op advies van de fysiotherapeut of arts komen;
  • medewerkers (-groepen) die vanuit hun werkgever gestimuleerd worden om te gaan sporten en bewegen;
  • de 65+-er die een traditionele sportschool niet ziet zitten en graag willen sporten onder begeleiding. Ook om daar sociale contacten en het tegengaan van eenzaamheid ook belangrijk zijn;
  • de fanatieke (top)sporter die dit naast een andere sport doet om spiergroepen in balans te houden en het optimale uit hun (top-)sport te halen;
  • Teams die het beweegpark als onderdeel van hun trainingsprogramma inpassen.

Begeleiding

Trainen op het beweegpark kan bij Vitaal-Zuid onder begeleiding van een persoonlijke coach (in abonnementsvorm). Na een fitheidstest werkt de coach samen met jou aan persoonlijke doelstellingen. Dat kan een betere conditie zijn, een gezond gewicht of een gezondere levensstijl. De coach helpt je en motiveert om door te zetten! Het gebruik van de toestellen wordt uitgelegd en waar nodig stuurt de coach bij. Zo zorgen we dat je optimaal resultaat haalt uit jouw training, zonder overbelasting van je lichaam.

Kosten

Proefles, fitheidstest, begeleiding, abonnement

Aanmelden

Hoe werkt dit?