Sportactiviteit met vrienden

Gezellig sporten

Sporten kan individueel, maar leuker is het om met anderen actief bezig te zijn. De contacten bij het sporten zorgen voor kennismaking en soms zelfs voor vriendschappen. Bij Gezellig-Zuid vinden we dat er ruimte moet zijn voor gezelligheid. De vitaliteit van mensen wordt er positief door beïnvloed.

Onze omgeving

De omgeving van Gezellig-Zuid leent zich uitstekend voor het organiseren van gezellige en sportieve activiteiten. De Groesbeekse bossen en de glooiende heuvels spreken tot de verbeelding en zijn vaak onderdeel van onze arrangementen. Een groepsactiviteit tussen de bomen of wijngaarden, een stevige klim met opdrachten op de bekende Zevenheuvelenweg voor een buurtvereniging, een sportmiddag voor de jeugd of een wandeltocht door natuurgebied De Botterport met opdrachten voor onderweg. Het zijn voorbeelden van wat er kan.

 

Wat bieden wij

Sportief programma

Wij bieden alle mogelijkheden om voor groepen leuke en sportieve programma’s op maat te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan outdoorsporten onder begeleiding, fietsen, wandelen met een gids, loopruns, mountainbiken. Maar ook sport- en spelmiddagen met ook minder fysieke sporten als darten en biljarten zijn mogelijk.

Gezellig samen zijn

Tijdens en na afloop van de sport- en spelactiviteiten kun je terecht bij Sportcafé-Zuid of op één van onze zonnige terrassen. Geniet hier van een gezellige borrel, een lunch of diner. Of sluit de dag gezamenlijk af met een BBQ.  Leuk om te doen voor bijvoorbeeld een (buurt-)vereniging! Naast vaste arrangementen is er bij Gezellig-Zuid, op maat gemaakt, veel meer mogelijk. Dat bespreken we graag persoonlijk met je. Je krijgt vooraf een totaalprijs  zodat je weet waar je aan toe bent.

Voorbeelden van programma’s

We hebben standaardprogramma’s voor groepen, maar we kunnen op maat ook andere arrangementen samenstellen. Klik hier voor voorbeeld arrangementen.

Joggen 4

Informeer naar de mogelijkheden